Enschedesestraat 127

7574AB Oldenzaal
op aanvraag

Kenmerken

Status: Te koop
Type object: horeca
Perceeloppervlakte: 1376 m2

Omschrijving

Ter overname aangeboden:

 

Café, Restaurant Zalencentrum Kothman BV (inclusief riante bedrijfswoning met besloten terras)

 

Kothman is een lopend, breed opgezet horecabedrijf, staande op een kaveloppervlak van 1376 m2

Kothman heeft vanwege de unieke locatie naast een horeca-, carnaval, gala´s etc, discotheek, dancing. ook veel andere potentie (detail- en/of groothandel)

 

Kothman is gelegen aan de invalsweg van Oldenzaal, nabij de autobaan A1, het centrum en het industrieterrein. Kothman beschikt over diverse zalen (totaal 723 m2), welke ruimte biedt aan 20 tot 450 zitplaatsen, een voorcafé met speciale rookruimte, een besloten terras, een grote dansvloer, een grote feest-/voorraadkelder (145 m2), professionele keuken, wasruimte, professionele horecainstallatie en passend meubilair. Daarnaast heeft Kothman een grote garagebox en ruime parkeergelegenheid welke ruimte biedt aan 120 personenauto’s. Het pand is aan de zijzijde met vrachtwagen te bevoorraden en is met afsluitbaar hekwerk beveiligd.

 

Het bedrijf bevindt zich in uitstekende staat van onderhoud. De inventaris is compleet en up-to- date. Kortom alle ingrediënten voor een succesvolle onderneming.

 

Kothman beschikt tevens over een riante moderne bovenwoning, met een eigen overdekt entree; hal, trapopgang, toilet, grote keuken, met toegang naar kelder, woonkamer, bijkeuken en vrijstaande berging. 1e verdieping  overloop , zes slaapkamers, 2 badkamers, 2e verdieping via vaste trap naar bergzolder.

 

Nu nog een enthousiaste horecaondernemer, detailhandel- en/of groothandelketen die van deze toplocatie een verder succes gaat maken. Er zitten geen verplichtingen op dit pand.

 

Reden verkoop! Geen opvolging, leeftijd.

Locatie