Bij verkoop van uw huis

  • Scherpe courtage
  • Uw belang staat voorop
  • Gratis professionele waardebepaling
  • Persoonlijke begeleiding tijdens het hele verkooptraject
  • Contact en bezichtigingen ook buiten kantooruren en in het weekend

 

Neem contact op

Uw huis verkopen?

Bij het verkopen van uw huis staat de hoogste prijs onder de beste voorwaarden hoog op de verlanglijst. Het is echter ook een emotioneel proces en het betekent afscheid nemen van een geliefde (of juist minder geliefde) plek voor een nieuwe stap.

Bij een kennismakingsgesprek ontvangt u advies over de verkoopprijs, gebaseerd op factoren zoals de marktsituatie op dat moment, de bouwkundige staat van uw huis, de snelheid waarmee u wilt verkopen enzovoort. Ook de presentatie van de woning is van invloed; smaken verschillen nu eenmaal. Daarom wordt er ook uitgebreid ingegaan op hoe de woning het best verkocht en gepresenteerd kan worden.

Vervolgens wordt het complete verkoopproces voor u verzorgd. Dit begint met het verrichten van onderzoek, het laten maken van foto's en schrijven van teksten om vervolgens de woning (na uw goedkeuring) aan te melden bij collega makelaars en op websites zoals hoitinkmakelaardij.nl, funda.nl, jaap.nl en huislijn.nl te plaatsen. De presentatie van uw huis en rondleiden van gegadigden is de volgende stap. Onderhandelingen worden stap voor stap, in nauw overleg uitgevoerd om tot een zo gunstig mogelijke verkoop(prijs) te komen. De juridische afhandeling van de overeenkomst met het opstellen van de koopakte en de overige begeleiding tot en met de overdracht bij de notaris.

 
 

Vastgoedpro NWWITaxateurs UnieFunda.nlhuislijn.nlJaap.nl