Wolbes Landen 0

7627 PS Bornerbroek
€ 370.000,00 v.o.n.

Kenmerken

Status: Te koop
Type object: 2-onder-1-kapwoning
Aantal kamers: 4
Slaapkamers: 3
Woonoppervlakte: 170 m2
Inhoud: 631 m3
Bouwjaar: 2019
Energie label: A

Omschrijving

Aan de rand van Bornerbroek verrijst een boerenerf in nieuwe stijl: ERVE SCHOTHORST. Het rechthoekige perceel van de voormalige eierenveiling Eiveko wordt omringd door het aanpalende bos De Keeriet, weidegrond en de Natte Doorbraak. In totaal worden er 37 huizen in landelijke stijl gebouwd, waaronder diverse vrijstaande woningen:

Karakteristieke volumineuze VRIJSTAANDE WONINGEN met garage en erker woningtype WEVERSHOES

Indeling:
Begane grond:
Hal/entree, meterkast, toilet met fontein, ruime woonkamer met serre, openslaande tuindeuren naar terras en schuifdeuren naar riante woon/leefkeuken, bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting.

1e verdieping:
Overloop met kastruimte, 3 royale slaapkamers waarvan 1 v.v. inloopkast, ruime badkamer.

2e verdieping:
Vaste trap, bergzolder met CV-ruimte.

Kenmerken:
• Vrijstaande woning met wolfseinddak
• Rieten dakbedekking
• Donker antraciet trasraam
• Traditionele kruisroedeverdeling
• Gemetselde antraciete omlijsting voordeur
• Houten gevelbeschieting zwart Zweeds rabat
• Erker in zijgevel

Naast woningtype Wevershoes zijn er op Erve Schothorst nog 11 andere vrijstaande woningtypes te koop. Dit betreft het Meestershoes, het Kostershoes, het Bakkershoes, het Heernhoes, het Oaldershoes, het Doktershoes, het Kokhoes, het Jachthoes, het Loshoes, het Muldershoes en het Koffiehoes. Het is in overleg mogelijk om de verschillende woonhuizen op een andere kavel te bouwen. Alle woningen worden gebouwd volgens de energie A+ classificatie en zijn daarmee energiezuinig. Aan kwaliteit en comfort worden geen concessies gedaan.

De huizen verspringen op de verschillende percelen. Tevens zorgt de variatie in de bebouwing voor afwisseling in het beeld en versterkt het intieme landelijke karakter. Het binnengebied van het plan heeft een groen ‘hart’ voor groen en spelen.

Mocht u geïnteresseerd zijn, dan nodigen wij u graag uit om een vrijblijvend gesprek met één van onze makelaars bij ons op kantoor aan te gaan. Zij kunnen met u de mogelijkheden van de percelen bespreken en al uw vragen beantwoorden.

Een vrijstaande woning in het plan Erve Schothorst is te koop vanaf € 319.000,=.

Locatie